"Casual Chique"

Dresscode vrijdag

Het idee is dat de kleding goed draagbaar is, comfortabel zit, maar voorzien is van originele details. Maak het jezelf niet te moeilijk! Ga uit van een basic outfit, voeg daar wat details aan toe, match één en ander en verras ons.

DAMES

Suggesties: Combineer je casual outfit met een aantal leuke details. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een jurk met een sportief jasje of een nette rok met een truitje. Je outfit kan je vervolgens aanvullen met passende accessoires.

Liever niet: spijkerbroeken, te korte rokjes of kleding met slijtplekken

Dresscode Dames Vrijdag

HEREN

Suggesties: Een makkelijk zittende broek, gecombineerd met een net, strak gesneden shirt of overhemd. Of een casual broek (bijvoorbeeld een chino) wat je goed kunt combineren met een nette blazer en nette schoenen/ sneakers eronder. Om het geheel helemaal af te maken match je de riem met je schoenen.

Liever niet: Kledingstukken met rafels, vale plekken, slijtplekken of T-shirts.

Dresscode Heren Vrijdag

Heb je vragen? Marije en Mariska helpen je graag verder!

"Feestelijk en Chique"

Dresscode zaterdag

De themakleur van de zaterdag is blauw. Wij vinden het belangrijk en leuk als iedereen zich daaraan houdt, maar maak vooral een feestje van je outfit! We hopen op stijlvolle pakken en mooie jurkjes van chique stoffen. Jasjes, dasjes, jurken: we houden ervan! Je mag dus flink uitpakken, uiteraard op jouw eigen manier, maar houd de kleur blauw in gedachte.

DAMES

Suggesties: Een feestelijk jurkje of stijlvolle top met rok, een mantelpakje of net broekpak. Ben je daggast? Dan mag je een hoed dragen als je wil! Het hoeft natuurlijk niet.

Liever niet: volledig witte kleding, enkellange of erg korte rokjes, spijkerbroeken, sneakers

Dresscode Dames Zaterdag

HEREN

Suggesties: Ook voor de heren geldt: dress to impress! Denk aan een mooi pak of een nette broek met overhemd en colbert. Dassen, bow ties, pochets, stijlvolle schoenen: we worden er blij van!

Liever niet: casual kleding, spijkerbroeken, sneakers of gympen.

Dresscode Heren Zaterdag

Heb je vragen? Marije en Mariska helpen je graag verder!


Heb je vragen?

Heb je vragen, wensen of suggesties waar Bas & Leonie niets van mogen weten, neem dan contact op met Marije Engberts of Mariska Briër.

belgischebruiloft@gmail.com

Marije: 06 1095 1978
Mariska: 06 4682 8596

 

We tellen af naar onze bruiloft!

27 - 28 - 29 juli 2018

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden